UA Sport Wireless Train Headphones - Project Rock Edition
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ali potrebujete nove brezžične slušalke, hkrati pa ste oboževalec igralca in nekdanjega tekmovalca v wrestlingu Dwayna Johnsona oziroma ‘The Rocka’? Za vas imamo rešitev.

Dwayne Johnson je skupaj s podjetjema Under Armour in JBL lansiral brezžične naglavne slušalke, ki bodo med vadbo vselej ostale na vaši glavi. Under Armour je model UA Sport Wireless Train Headphones – Project Rock Edition uradno predstavil prejšnji četrtek.

Za razvoj novega izdelka so proizvajalci potrebovali približno dve leti. Slušalke so sicer prvi kos opreme za trening iz Under Armourjeve kolekcije, ustvarjene v sodelovanju z ‘The Rockom’.

Nove brezžične slušalke lahko označimo za robustne, prav tako pa so odporne na znoj. Še posebej primerne so za visokointenzivno vadbo, kot je denimo dvigovanje uteži. Under Armour je v izjavi za javnost zatrdil, da je slušalke med treningom preizkusil tudi Johnson sam. Test so uspešno prestale, po ceni 318,43 evra pa so že na voljo za prednaročilo. Prvi kupci jih bodo dobili v septembru.

Galerija – UA Sport Wireless Train Headphones – Project Rock Edition

UA Sport Wireless Train Headphones - Project Rock EditionOdpri galerijo
ADCASE bo uspešno zaščitil vaš telefon. ADCASE: “airbag” za vaš pametni telefon FireShot Capture 10 - ROG Strix SCAR II I Lapt_ - https___www.asus.com_us_Laptops_ROG-Strix-SCAR-II_ copy Asus z modeloma Strix Scar II in Strix Hero II navdušuje igričarje Leo Pametni zvočni sistem Leo združuje izjemno kakovost in zavidljiv dizajn Aria Brezžične slušalke Aria se bodo zoperstavile vsem vremenskim razmeram · · ·