Underscares
Utrip mesta · moda · moška moda · V zraku · tehnologija

Razvijalci igre Outlast v podjetju Red Barrels so izdelali posebne plenice za svoje igričarje. Morda ste pomislili, da so plenice namenjene temu, da vam ni treba zapustiti igralnega mesta in oditi, ko se oglasi klic narave, a se motite. Red Barrels jih je izdelal zato, ker se je veliko igralcev njihove videoigre Outlast pritožilo, da so se ob določenih prizorih tako ustrašili, da jim je ušlo. In nastale so plenice za igričarje, ki jih lahko naročite na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Če vas je strah, da se boste med igranjem videoigre Outlast od strahu podelali v hlače, naj vas ne skrbi več. Razvijalec serije Red Barrels je namreč izdelal posebne plenice za igričarje Underscares.

Po izidu igre Outlast so namreč prejeli številne pritožbe, da so se posamezniki med igranjem od strahu polulali ali celo podelali v hlače, saj nisi bili pripravljeni na takšno dozo groze.

PREBERITE ŠE: Najbolj neokusne moške spodnjice vaše mednožje spremenijo v zver

Plenice za odrasle, namenjene igralcem računalniških iger, na inovativen način dvigujejo tudi zanimanje za nadaljevanje igre, Outlast II, ki na prodajne police prihaja na začetku leta 2017. Modne plenice združujejo praktičnost in udobje, razvili pa so jih skupaj z lokalnimi oblikovalci. Underscares so na voljo v dveh izvedenkah, dražja, to je Delux, ima nočno lučko in žep za pijačo. Za osnovni model je treba odšteti 52 evrov, za dražjo različico pa 71 evrov. Oba lahko naročite na Kickstarterju.

Galerija – plenice za igričarje Underscares:

UnderscaresOdpri galerijo

katerih moških oblačil ženske ne marajo Katerih moških oblačil ženske ne marajo? Moške spodnjice z živalskim motivom Najbolj neokusne moške spodnjice vaše mednožje spremenijo v zver Hugo Boss torba Moška moda 2016: Najbolj ‘stajliš’ moške poslovne torbe ta hip Stella McCartney - moška kolekcija oblačil SS17 za pomlad 2017 Stella McCartney – to je njena prva moška kolekcija oblačil · · · ·