Uničeni Apple izdelki
V zraku · buzz buzz

Ljubitelji Appla, glejte proč! Običajno smo vajeni pisati, da je Apple s svojim najnovejšim izdelkom znova uničil konkurenco, tokrat pa je sam okusil drugo stran. Resda ga ni uničila konkurenca, pač pa Michael Tompert, ki je to storil za umetniški projekt.

Uničeni izdelki Apple so umetniški projekt ameriškega grafičnega oblikovalca Michaela Tomperta, v objektiv pa je serijo izmaličenih oz. pohabljenih Applovih izdelkov, kot sta iPhone in iPad, ujel fotograf Paul Fairchild.

PREBERITE ŠE: Apple: 11 dejstev, ki te bodo šokirala!

Tompertova dela so za ljubitelje Appla kot prizori iz nočnih mor in jih verjetno dojemajo kot bogoskrunska. Koliko pritožb je dobil na svoj naslov, češ da je užalil njihova ”verska” čustva, ne vemo, vemo pa, da je v imenu umetnosti marsikaj dovoljeno. Michael Tompert je sicer želel s projektom spodbuditi ljudi, da premislijo o svojem razmerju z mobilnimi napravami, in se ni zgolj izživljal nad nič krivimi gadgeti.

Uničeni Applovi izdelkiOdpri galerijo
cover-sms-sporočilo 12 stvari, ki jih nikoli ne smeš zapisati v sporočilu Odraščanje brez elektronski naprav Odraščanje brez elektronskih naprav in v objemu narave Če bi bili logotipi iskreni ... Honest Logos: če bi bili logotipi iskreni … Kaj bi spremenili na svojem telesu? Kaj bi spremenili na sebi, če bi lahko spremenili eno stvar? ·