Unikatno in pisano za male in velike
Utrip mesta · otroci

Taša Gorjanc šiva in ustvarja, predvsem za male, a je všeč tudi velikim. Predpasniki in kuharske kape in slinčki in vedno kaj novega.

Predvsem za male in velike kuharja prihajajo izpod rok Taše Gorjanc prisrčni, barviti in potiskani unikatni izdelki. Za fantke in punčke ustvarja predpasničke, kuharske kapice, poletne rutice, torbice za kolo/poganjalčka, pasove za orodje, tematske predpasnike za igro vlog, vodoodporne ustvarjalne in kuharske predpasničke, vodoodporne slinčke, predpasnike za vzgojiteljice in še in še.

Unikatno in pisano za male in velikeOdpri galerijo

In kako se je vse skupaj pričelo? Kot ponavadi, z zgodbo iz toplega doma in nečim, česar ni, pa bi potrebovali. Za pričetek je sinovoma Taša sešila kuharski kapici, ker sta se pač izjemno rada igrala v svoji mini kuhinji in kuhar res ni kuhar brez prave kuharske kapice. Pohvale drugih mamic so Tašo Gorjanc spodbudile in nastajati je pričela linija izdelkov Otroci kuhajo in pečejo. V njej najdemo vse zgoraj našteto v objavljeno v galeriji. Taša, ki se je izobraževala v različnih umetniških smereh, edinole pri šivanju se uči sama sproti, pa že kreira nove izdelke in nove linije. Da bodo tudi mini kuharji karseda prisrčno opravljeni.

182186136 (1) 15 brezplačnih iger za tablico iPad Monopoly 3D Monopoly namizna igra v 3D izvedbi ALICA V CUDEZNI DEZELI_1 Predstava igrivih nesmislov noč v muzeju_1 Raziskovalna noč v muzeju · · ·