Ferrari
Utrip mesta · mobilno

V avtomobilskem svetu verjetno ni znamke, ki bi bila tako priljubljena in cenjena, kot je Ferrari – in po vsej verjetnosti je ravno to razlog, da bodo za svoje oboževalce pripravili nekaj prav posebnega, in sicer prvo ekskluzivno javno razstavo svojih modelov, ki so jo poimenovali Universo Ferrari.

Nedavno nazaj je italijansko sodišče razsodilo, da Ferrari 250 GTO ni več zgolj avtomobil, ki je med drugim najdražji avtomobil na svetu, temveč je postal umetnina/umetniško delo – in v počastitev vseh svojih dosežkov bodo pri Ferrariju pripravili posebno poslastico za svoje oboževalce, Universo Ferrari.

Za dogodek Universo Ferrari bodo odprli svoje poslovne prostore, delavnice in ostale prostore v italijanskem mestu Maranello. Za namen dogodka bodo postavili stavbo, v kateri bodo potencialnim in že obstoječim strankam na oseben način predstavili klasični program, bencinsko-športna udejstvovanja in razkazali vse aktualne modele v ponudbi.

Pri tem niso pozabili na superšportnega Ferrarija SF90 Stradale, ki so ga svetovni javnosti predstavili v mesecu maju.

Na srečo ni potrebno biti del bogate elite, da bi bili na dogodek povabljeni in si ga od blizu ogledali. V času razstave bodo določili nekaj dni, ki bodo namenjeni širši javnosti.

Universo Ferrari se bo odprl v mesecu septembru – kdaj bodo na voljo odprti dnevi za širšo javnost, pa bo potrebno spremljati Ferrarijevo spletno stran.

McLaren 720S  'Ride On' McLaren 720S ‘Ride On': da se bodo malčki vozili v stilu BMW X6 Novi BMW X6: zverina, ki jo težko zgrešiš na cesti Renault Captur Novi Renault Captur: večji, modernejši in kmalu tudi na elektriko Land Rover Series 2A LWB: retro terencu so "odrezali streho" Land Rover Series 2A LWB: retro terencu so “odrezali streho” ·