jeep-wrangler-nighthawk-
Utrip mesta · mobilno

Tunning podjetje, ki se specializira s predelavo izdelkov z Jeep značko na nosu je predstavilo ultimativno terensko vozilo na osnovi aktualnega wranglerja. Unlimited nighthawk različica je odeta v posebno mat sivo barvo, dodali so ji 22-palčna platišča in nizko presečne pnevmatike, na nos pa vitel soroden tistim, ki ga uporablja ameriška vojska.

PREBERITE ŠE: Mini Paceman – Minijev poltovornjak za velike avanture

Notranjost je prak tako bila deležna konkretne prenove, kjer so mu pri Starwood motors namenili popolnoma usnjeno notranjost, kjer so tudi vratne obloge in celotna armaturna plošča odeti v posebno ročno sešito usnje rjave barve, na sedežih pa je izvezeno tudi ime podjetja. Tu se presežki še ne končajo, saj tudi pri ostali opremi prav nič niso skoparili, kar kaže tudi vgradnja audio sistema Alpine z ogromnim nizkotonskim zvočnikom v prtljažniku in zaslonom na dotik na sredinski konzoli, ki vsebuje tudi navigacijo in vzvratno kamero.

Pod pokrovom se skriva 3,6-litrski V6 turbo bencinski motor, moč pa je preko šest stopenjskega ročnega menjalnika speljana na vsa štiri kolesa. Za večje terenske podvige pa je tu še reduktor z mehansko zaporo diferenciala, s pomočjo katerega ta ultimativni jeep prileze praktično kamorkoli. Vprašanje pa je ali ga boste kot lastnik želeli voziti v takšnem okolju, saj znaša cena zanj malo manj kot 90 tisoč evrov.

Odpri galerijo
cover-harley-davison Tudi legendarni Harley Davidson “podlegel” elektriki Renault-Megane-RS-275-Trophy-R-2 Megane R.S. Trophy Renaultu ponovno prinesel rekord z Nurburgringa porsche-911-carrera-s-martini-racing-edition Enega “shaken, not stirred” – porsche 911 carrera S martini edition cover-tesla-model-x Tesla poslal sporočila kupcem: model X pride 2015