Unnecesary Inventions: najbolj "bedasti" izumi, ki so RESNIČNO nekoristni
V zraku · dizajn

Le zakaj bi v življenju potrebovali predmete, ki vamne koristijo pri ničemer? Ob pogledu na izume Matta Benedetta boste ugotovili, da se je z njimi mogoče še kako pozabavati!

Izumitelja Matta Benedetta pri delu vodi prav posebna vizija, saj izdeluje stvari, ki jih resnici na ljubo sploh ne potrebujemo. Predstavlja jih na spletni strani Unnecesary Inventions, kjer lahko prisrčne inovacije tudi kupite. Slednje s svojimi sledilci deli na družbenem omrežju Instagramu, ki ima že 203 tisoč sledilcev, in YouTube, na katerega je naročenih 2397 ljudi.

Benedetto je doslej zasnoval že 13 pripomočkov, ki pomagajo pri reševanju navideznih težav na področjih naših življenj, kjer vsaj doslej nismo iskali rešitev. Na spletni strani prav tako ponuja možnost, da mu posredujete zamisli za nove nesmiselne izdelke. Obenem si lahko za le 17,41 dolarja (15,49 evra) naročite člansko kartico, ki pa vam, na žalost, ne prinaša nobenih ugodnosti.

V spodnji galeriji vam predstavljamo 13 izumov, ki jih v svojem življenju nikakor ne potrebujete. Sporočite nam, ali ste med njimi zasledili tudi kakšnega, ki bi ga vendarle veljalo preizkusiti. :)

Galerija: Unnecesary Inventions

Pizza Fanny Pack - pico lahko s seboj vzamete kamorkoliOdpri galerijo
Mars Dust Globe Mars Dust Globe: globus, ki posnema prašno nevihto na Marsu Link: superge/natikači, kot jih svet še ni videl Link: superge/natikači, kot jih svet še ni videl Z blazino SS Snacker do brezmejne zabave. SS Snacker: odštekana blazina, narejena za vaju, prigrizke in pijačo Untitled M5 NASA Edition: s to ultrašik potovalko bomo potovali v vesolje