UMC063_ZERO_XP_EXPERIMENTAL_007
Utrip mesta · mobilno

Eksperimentalen motocikel Zero XP podjetja Untitled bolj kot na vozilo spominja na umetniško delo.

Ve se, da nas bo v prihodnosti po cestah poganjala predvsem elektrika. A poleg načinov pogona se hitro spreminja tudi dizajn. Untitled je že predstavil električni motocikel Zero SR/F, a njegov izgled spominja na običajen motor, ki ga že sedaj vidimo na cestah. Zato so šli korak dalje in isti električni motor (s 111 konjskimi močmi in 190Nm navora) zapakirali v motocikel, ki deluje kot bi prišel in kakšnega futurističnega filma.

Zero XP je eksperimentalna cesta zverina, katerega ohišje motorja in baterije je izdelano iz enega kosa visokokakovostnega aluminija, katerega uporabljajo za vesoljska plovila. Tudi sedež, spodnji ščitnik in nosilci vilic so izdelani iz enega kosa aluminija. Ostali deli motocikla so izdelani in posebnega polimera, katerega so pobarvali v eksperimentalno “ghost grey” barvo. Posebej za Zero XP so izdelali tudi ogrodje ter mu dodali Showa vilice. Da vožnja z njim izpade zares futuristična, poskrbita zaslona Motogadget Motoscope Mini LED in Dot-matrix ‘D/N’, nameščena na po meri izdelanem krmilu.

Galerija: Untitled Zero XP

Eksperimentalni motocikel Untitled Zero XP Odpri galerijo

Patriot Campers Desert Ops X1 in LC79 Supertourer Desert Ops Patriot Campers Desert Ops X1 in LC79 Supertourer Desert Ops: odbita kombinacija za raziskovanje brezpotij sunseeker predator 108Sv. Sunseeker Predator 108 Casino Royale: zaplujte kot James Bond 2019_Big_Nugget_Concept Big Nugget (2019): Fordov konceptni bivalnik PEUGEOT_3008PHEV_HY4_1809PB_002 Peugeot 3008 GT Hybrid4: moč priključne hibridne tehnologije ·