cover
Utrip mesta · dom

Rute, zavezane v pentljo okoli vratu ali frfotajoče v laseh med vožnjo s kabrioletom so bile nekoč simbol elegance, danes pa radi kar malo pozabimo nanje. Namesto da pristanejo na dnu omare lahko iz njih naredimo zanimivo stensko dekoracijo.

Zaradi svojih zanimivih vzorcev, ki so velikokrat simetrični, rute velikokrat pridejo do izraza prav takrat, kadar so popolnoma raztegnjene. Morda so ravno zato v zadnjem času na stenah dnevnih sob petičnežev nadomestile bolj klasične slike in fotografije. Tudi sami lahko sledimo temu trendu, in sicer tako da izberemo ruto, ki se bo podala v naš prostor in jo preprosto vstavimo v okvir iz pohištvenega centra ali pa jo damo profesionalno uokviriti.

Če želimo, da bo ruta gladko napeta je najbolje da jo najprej po robu nežno prišijemo na togo blago, ki ga napnemo preko okvirja. Tiste srečnice, ki so od babice podedovale kakšno vrednejšo ruto bodo vesele novice, da lahko za zasteklitev uporabimo steklo z zaščito proti soncu in tako preprečimo bledenje blaga. Rute lahko medsebojno poljubno dopolnjujemo in s tem na steni ustvarjamo zanimiv pisan kolaž, ki bo brez dvoma predmet pogovora ob vsakem obisku!

Več fotografij drugačne stenske dekoracije si oglejte v galeriji

Ruta je lahko zanimiva stenska dekoracija.Odpri galerijo
cover S pomivalnimi stroji Siemens do sijajno čiste posode 8 Udobje geometrijskega fotelja Q1 cover1 Prikupna kafetjera popestri druženje ob dišeči skodelici kave horizontalni Florideja prinaša mini oazo zelenja v vaš dom ·