Upanje zadnje umre: fotografije, ki ti bodo ogrele srce in dale zagon
V zraku · buzz buzz

Ko človek zapade v težko obdobje, mu ne preostane nič drugega, kot da upa – upanje je edini način, ki drži naše glave pokonci in nam daje energijo, da se borimo z izzivi življenja.

Upanje se lahko izraža na različne načine – za nekatere ljudi predstavlja rojstvo otroka pot naprej, drugim sta sočutje in dobra dejanja, ki jih naredimo za druge ljudi, velika mejnika.

Univerzalnega odgovora, kaj je upanje, ni … in prav je, da si vsak posameznik oblikuje svoje različice, ki mu bodo dale zagon in moč za naprej. Da je slednje povsem individualna stvar, dokazujejo tudi fotografije z natečaja Hope2019, ki ga je priredila spletna stran AGORA images, s katere posamezniki prek svojih telefonov lahko brezplačno nalagajo fotografije.
Ti so v objektiv ujeli, kaj jim predstavlja upanje .. in so dokazali, da lepota in prijaznost še zmeraj obstajata v našem svetu.

Galerija: Fotografije, ki ti bodo ogrele srce

@ashee_phtgrphy (Indija)Odpri galerijo
Skrivnostni in srhljivi: 10 krajev, ki jih ljudje z razlogom NISO OBISKALI že leta Skrivnostni in srhljivi: 10 krajev, ki jih ljudje z razlogom NISO OBISKALI že leta daniel-monteiro-69Xp3eYPHbk-unsplash Nič ni narobe, če ne greš NIKAMOR na dopust: 5 idej, kaj početi poleti shutterstock_1295839972 Dokazano: ženske spijo bolje ob psih kot ob moških! shutterstock_1092150557 24 stvari, za katere zapravljamo denar: ne bomo jih rabili, pa če imamo 3 življenja!