Uporniki brez razloga
V zraku · buzz buzz

Pravila so za to, da se kršijo. Ste tudi vi med tistimi, ki občasno ne upoštevajo pravil? Prečkate morda cesto tam, kjer ni prehoda za pešce, s kolesom prevozite rdečo luč, spustite psa na travnik, kjer to ni dovoljeno, hranite živali v živalskem vrtu ipd.? S pravili je križ! Na vsakem koraku nam na tak ali drugačen način pravijo, kaj lahko in česa ne smemo početi. Oglejte si posameznike, ki so imeli dovolj ukazovanja in so se (čeravno na smešen način) uprli ter to s ponosom delili s svetom. Tudi vi kdaj igrate upornika?

Pravila so za to, da se kršijo, mar ne? Večina nas sklanja glave in slepo sledi postavljenim pravilom, tudi če se z njimi ne strinjamo. Ker je tako prav. Zakoni, znaki, prepovedi itd. Življenje je postalo eno samo upoštevanje pravil. Toda ne za te posameznike, ki so imeli tega dovolj. Se jim boste pridružili v njihovem nenavadnem boju za svobodo?

PREBERITE ŠE: Rio 2016: skakalcu s palico moškost razblinila olimpijske sanje

Oglejte si upornike brez razloga, ki vas bodo s svojim požvižganjem na pravila dodobra nasmejali.

Uporniki brez razloga:

Pravila so za to, da se kršijo!Odpri galerijo
Obupni tatuji Zamenjava obrazov s tatuji razkrije, kako obupni ti v resnici so Angela Nikolau Angela Nikolau – ruska lepotica, ki ne pozna strahu Najlepše zastave na svetu To so uradno najlepše zastave na svetu. Je zastava Slovenije med njimi? Dominik Sky Dominik Sky – najboljši podvigi slovenskega kaskaderja