almos-bechtold-alkJl-mokOY-unsplash
V zraku · buzz buzz · Koronavirus

Napolnite si misli s pozitivnimi afirmacijami o zdravju in odženite virus še s psihološke strani.

“Hvaležnost je cepivo, protistrup in razkužilo.” – J. Henry Jowett

Pozitivne trditve oziroma afirmacije so preproste izjave, katerih namen je, da prenesejo osredotočenost iz negativnih razmišljanj v pozitivna. So sporočila vaši podzavesti, da bo ta spremenila sistem starih prepričanj v nova, pozitivna. Preprosteje povedano, ko se počutite dobro in imate pozitiven odnos do življenja, lažje sprejemate težave, premagujete ovire in se spoprijemate z izzivi. Kadar se počutite slabo in razmišljate negativno, se poviša raven stresa, ki negativno vpliva na celoten organizem.

Afirmacije, povezane z zdravjem, so odličen način za boj proti stresu, strahu, ki se naseljuje v ljudi v času koronavirusa. Z njimi boste okrepili svojo pozitivno miselnost, samozavest, ljubezen do sebe in svojega telesa ter upočasnili strah pred koronavirusom ali drugimi boleznimi.

Tukaj je zapisanih nekaj afirmacij. Izberite si tisto, ki se vam najbolj usede v srce in misli. Ponavljajte si jo nekajkrat na dan, obvezno zjutraj, ko vstanete, in zvečer, preden zaspite. In predvsem, verjemite vanje!

Sem magnet za zdravje.

Moje telo je napolnjeno z energijo.

Moje telo je neverjetno.

Počutim se dobro, močno in uspešno.

Zaupam svojemu telesu.

Verjamem, da vse celice mojega telesa vedo, kaj morajo storiti.

Vse, kar jem in pijem, me zdravi.

Počutim se hvaležen/-a, ker imam sposobnost zdraviti svoje telo.

Vsak dan se počutim bolj zdravo.

Moje telo je moje najdragocenejše darilo.

Počutim se močno.

Danes se ne bom razburjal/a zaradi stvari, na katere ne morem vplivati.

Izberem zdravje, srečo in ljubezen do sebe in drugih okoli sebe.

Pripravljen/-a sem uživati ​​v popolnem zdravju.

Moje telo se hitro zdravi.

Telo lahko povrnem v najboljše zdravje, če mu dajem vse, kar potrebuje. Nič me ne boli in bivam v popolnem sozvočju z življenjem.

Popolnoma zdrav/-a sem.

Iz telesa in duha odstranjujem vso negativnost, ki tiči tam. Zavedam se, da stres nastaja zaradi strahov, zato jih odstranjujem iz svojih misli.

Moj imunski sistem je močan in premaga vse bolezni, ki ga poskušajo napasti.

Potopim se vase in se povežem s tistim delom svoje notranjosti, ki me zna ozdraviti. Diham globoko in vedno do konca napolnim pljuča. Zrak, s katerim vdihujem življenje, me neguje.

Hvaležen/-a sem za svoje brezhibno zdravje.

Moje telo in um delujeta v popolni harmoniji.

Moj imunski sistem je močan in premaga vse bolezni, ki ga poskušajo napasti.

Bodite hvaležni za zdravje. Bodite hvaležni za vse celice, tkiva, organe, za vaše telo. Afirmacije niso nadomestilo za priporočljive varnostne ukrepe, ampak so namenjene premagovanju negativnih čustev, kakor sta strah in stres. Afirmacije so povzete od različnih avtorjev, lahko pa si jih sestavite tudi sami.

shutterstock_615508904 Delo od doma: 6 nasvetov, kako usklajevati med zasebnim življenjem in delom kot ‘freelancer’ 7 razlogov, zakaj je delo od doma BOLJŠE, kot ste si mislili 7 razlogov, zakaj je delo od doma boljše, kot ste si mislili! Telemach odklepa programe Koronavirus: Telemach odklepa svoje programe Brezplačni TV-programi Telekom Slovenije je brezplačno nadgradil TV-programske vsebine · ·