Kung fu ura
V zraku · dizajn

Mojster borilnih veščin Bruce Lee je s svojimi potezami množice navduševal v več filmih. Hkrati je azijske športe približal ljudem z različnih konca sveta. Če ste ga vzljubili tudi vi, je ura, o kateri bo govora tokrat, kot nalašč za vas.

Pri podjetju WHENWATCH, ki se ukvarja z izdelovanjem ur, so se odločili, da s svojim izdelkom počastijo kitajsko borilno veščino kung fu.

Premer njihove nove stenske ure je 22 centimetrov. V njenem središču lahko opazimo kung fu borca, ki glede na čas spreminja svoj položaj. Ura je sicer izdelana iz materialov, ki jih je mogoče v celoti reciklirati.

Borčeve okončine nadomeščajo kazalce. Njegova roka je namenjena prikazovanju ure, medtem ko njegovi nogi nadomeščata kazalca za minute oziroma sekunde.

Nedvomno lahko ugotovimo, da je nova ura nekaj posebnega. Ali ji bo s svojim edinstvenim dizajnom uspelo prepričati potrošnike ali pa bo kmalu utonila v pozabo?

Galerija – Kung fu ura

Kung fu uraOdpri galerijo

ezgif.com-webp-to-jpg Linija ur OTO: bolj edinstveno ne gre Dizajnerji teh predmetov si zaslužijo aplavz Dizajnerji teh predmetov si zaslužijo ovacije 12751382_1252872044728030_227042495_n Cat Camp: minimalistični šotor, oblikovan posebej za mačke 180824115101-hoverglide1 Hoverglide: prvi ‘lebdeči’ nahrbtnik na svetu · · ·