Urban Campsite Amsterdam
Utrip mesta · destinacija

Ne, to ni nekakšna hecna vas, ki so si jo v puščavi zgradili navdušenci nad nezemljani. To je Urban Campsite Amsterdam, počitniški kamp z neobičajnimi futurističnimi kapsulami, ki je letos ‘zrasel’ na amsterdamski obali.

Za zanimivim projektom Urban Campsite Amsterdam, ki je letos zaživel na amsterdamski obali, stoji kreativni dvojec, Annette Van Driel and Francis Nijenhuis. Gre za edinstveno destinacijo, ki združuje umetnost in kampiranje in prepriča vse ljubitelje urbanega oblikovanja. Na idilični lokaciji, sredi obmorskih sipin, najdemo futuristično vas iz 14-ih mobilnih umetniških kapsul, v katerih je možno prenočiti. Če se želimo pridružiti urbanemu plemenu na amsterdamski obali, lahko svojo počitniško kapsulo rezerviramo prek platforme Airbnb.

PREBERITE ŠE: Antlos – Airbnb za nastanitve na ladjah

Urban Campsite AmsterdamOdpri galerijo
PicMonkey Collage 10 nekdanjih zaporov, ki so danes neverjetni hoteli AquaDom je največji valjasti akvarij na svetu Aquadom: valjast akvarij, ki je tako velik, da ima svoje panoramsko dvigalo Luksuzna Vila Zlatni Rat Čarobno poletje v Villi Zlatni Rat v Bolu na Braču Mauritius - rajsko otočje v Indijskem oceanu 5 razlogov, zakaj moramo obiskati rajsko otočje Mauritius · · · · · ·