Za uporabo aplikacije Pee World VR potrebujete pametna očala.
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Uriniranje na javnem kraju je prepovedano in kaznivo, takšna predrznost pa vas lahko še posebej udari po žepu na kakšni znani lokaciji. A ne, če si to privoščite z VR-aplikacijo Pee World VR, ki omogoča, da se vaše stranišče spremeni v katerikoli prostor oz. okolje, ki si ga zamislite. Bi radi ‘zalili’ Eifflov stolp, Kip svobode ali Prešernov spomenik? Zdaj lahko in to brez skrbi, da boste za to kaznovani.

Urinirajte po znanih lokacijah v udobju svoje kopalnice! Sliši se bizarno, a prav to nudi VR-aplikacija Pee World VR, ki deluje s pomočjo mobilnega naglavnega sistema Samsung Gear VR in Google Cardboard ter ponuja simulacijo uriniranja na izbrani lokaciji.

PREBERITE ŠE: The Climb: VR-igra plezanja, ki bo navdušila tudi prave plezalce

Pee World VR je delo programerjev Granta Thomasa in Pabla Rochata, ki sodelujeta z znamkami, kot so Old Spice, Nike in Tinder, omenjena aplikacija pa je bil njun stranski projekt.

Aplikacijo si lahko prenesete v spletni trgovini Google Play. Uriniranje nikoli več ne bo to, kar je bilo nekoč!


Mobilna igra Pokemon Go podaljšuje življenje. Če igrate Pokemon Go, boste živeli dlje! cover-facebook-marketplace Spletna tržnica Facebook Marketplace – Bolha dobiva hudo konkurenco Mobilna aplikacija Tinder Stacks Tinder Stacks: aplikacija, ki vam pomaga pri odločitvah … o čemerkoli Taxissimo - mobilna aplikacija za naročanje taksijev Taxissimo – slovenska mobilna aplikacija za naročanje taksijev · ·