Usodne napake, ki jih ne smeš narediti na začetku razmerja
V zraku · odnosi

Brzdajte se, če se le lahko, ker nekaterih dejanj vam ljubljena oseba ne bo odpustila. Zaradi njih bo tudi zaljubljenost ugasnila.

Četudi si vsaka zaljubljena oseba želi imeti ob sebi ljubezen, ki bo pozorna, zaupanja vredna in romantična, je včasih veliko bolje, da se brzdate in postopoma odkrivate svoja čustva in ne pretiravate z izražanjem skrbi.
Za vse bo prišel PRAVI čas, zato se ne prenaglite z dejanji, ki lahko pustijo negativen vtis o vas, ker se lahko zgodi, da ostanete brez svoje boljše polovice.

Usodne napake, ki jih ne smeš narediti na začetku razmerja …

odkrito izkazujeta čustva.
Zaljubljenost je prekrasen občutek, ki zaljubljencem nadene rožnata očala, zaradi katerih izgubijo razum. Vendar tudi za prekrasne stvari obstaja PRAVI ČAS. Z izkazovanjem ljubezni lahko dosežete negativen učinek pri osebi, ki vam je všeč. Lahko jo odrinete od sebe, ker tisto, kar vi čutite na začetku razmerja, je zaljubljenost, ne ljubezen. Besedičenje o tem, da je partner vaša sorodna duša, je nekaj, na kar boste morali počakati. Razmislite o svojih čustvih.

izdajata preveč informacij.
Intimne zgodbe o vas in vaši družini, dogodkih ali žgečkljivih situacijah zadržite zase, vse dokler ne boste prepričani, da je vajino razmerje dovolj trdno. Spoštujte lastno in tujo zasebnost.

preveč se dopisujeta.
Četudi je začetek razmerja izjemno vznemirljivo obdobje, se brzdajte, ker pretirano klicarjenje in pošiljanje sporočil lahko postane precej naporno za drugo osebo. Prav tako je utesnjujoče, če nenehno skupaj preživljata čas. Zadihajta, vsak ima svoje življenje!

… dajta si VELIKE obljube.
Besedičenje o tem, da partnerja ne boste NIKOLI prizadeli, ker vi ne bi naredil kaj takega, je nesmisleno. Na tak način boste, če naredite ravno tisto, za kar ste rekli, da nikoli ne boste, razočarali osebo. S svojimi dejanji pokažite, kakšna v resnici ste oseba, zato ne pretiravajte z besedami.

… ljubosumna sta.
Že od začetka razmerja MORATA delati na medsebojnem zaupanju, ki je eden pomembnejših faktorjev za uspešno razmerje. Ljubosumje ni bilo nikoli zdravo in ima lahko uničevalne posledice.

Ne mešaj ljubezni in ljubosumja: opozorilni znaki, da imaš opravka s partnerjem, ki te kontrolira Ne mešaj ljubezni in ljubosumja: opozorilni znaki, da imaš opravka s partnerjem, ki te kontrolira shutterstock_1135986209 To so največji izdajalci – 4 astrološka znamenja, ki najpogosteje varajo Ni vse v intimnosti: 3 stvari, ki so moškemu pomembnejše od seksa Ni vse v intimnosti: 3 stvari, ki so moškemu pomembnejše od spolnosti Tega si želi vsak moški v razmerju: 4 partnerjeve čustvene potrebe, na katere pogosto pozabljaš Tega si želi vsak moški v razmerju: 4 partnerjeve čustvene potrebe, na katere pogosto pozabljaš