Objektiv Leica Red Summicron 50mm
V zraku · tehnologija

Tako kot mora imeti vsaka prava dama doma vsaj eno rdečo šminko, Leica meni, da bi moral imeti vsak pravi fotograf doma rdeč objektiv. V fatalno rdečo je odela svoj izjemen objektiv Leica APO-Summicron-M 50 mm f/2 ASPH, ki velja za enega od najboljših fiksnih objektivov, s sliko, ostro kot britev. Takšna kakovost in barva pa nista poceni, saj vam zanj zaračunajo nezaslišanih 8360 evrov.

Fiksni objektiv Leica APO-Summicron-M 50 mm f/2 ASPH velja za pojem kakovosti. Je sinonim za barvite slike, ostre kot britev. Ena od kakovosti Leicinih objektiv je, da delujejo zelo skromno in diskretno. Po toliko letih v poslu pa je Leica očitno le pridobila samozavest in objektiv APO-Summicron-M 50 mm f/2 ASPH odela v fatalno rdečo barvo.

PREBERITE ŠE: Leica Sofort – polaroidni fotoaparat za večne nostalgike

Anodizirani objektiv Leica Red Summicron 50mm je femme fatale med objektivi. In tako kot so fatalke prevelik zalogaj za marsikaterega moškega, to velja za ta objektiv, za katerega morate odšteti zasoljenih 8360 evrov. Na voljo bo od decembra 2016. Čaka na 100 snubcev (izdelali bodo zgolj 100 primerkov), ki bodo morali biti M krvi (beri iz družine Leicinih fotoapartov M). Leica sicer omejene serije objektivov izdaja od leta 1975.

Galerija – objektiv Leica Red Summicron 50mm:

Objektiv Leica Red Summicron 50mmOdpri galerijo

Matrix Powerwatch – pametna ura, ki se napaja s pokurjenimi kalorijami Matrix Powerwatch – pametna ura, ki se napaja s pokurjenimi kalorijami VR-nahrbtnik MSI VR One VR-nahrbtnik MSI VR One – ko navidezna resničnost dobi krila Selfi plastenka Coca-Cola Selfi plastenka Coca-Cole med pitjem sama posname selfija Pametne superge Vixole Vixole – futuristične pametne superge z LED-zaslonom · ·