Kreativne ideje, kako uporabiti nenavadne predmete, da nastane res ‘huda’ fotografija
V zraku · buzz buzz

Triki za ožji pas, obilnejšo zadnjico in višje telo so ustvarili videz po vašem naročilu. Zdaj boste lahko v nekaj sekundah dobili tudi partnerja, dober avto … Potrebujete le kamero in tono pripomočkov, ki nimajo nikakršne zveze s fotografiranjem.

S prihodom pametnih telefonov smo se lahko prepričali, da je, če želite posneti dobro fotografijo, pomembna zgolj dobra poza, ki jo ima kamera rada.

Iztegnjena noga tako ustvari optično iluzijo, da ste višji. Fotografija, posneta s profila, pri čemer je eno koleno pokrčeno, druga noga pa čim bolj usmerjena proti kameri, naredi vašo zadnjico obilnejšo. S hrbtom obrnjeni proti kameri z rokami v zraku ste prepričali vse, da ste influencer.

A zakaj bi bili kot drugi? Ti triki v videu dokazujejo, da lahko že s čudnimi pripomočki naredite resnično dobro fotografijo, ki je drugačna.


Ideje za Halloween 2018, s katerimi boste izvirno okrasili dom. Ideje za halloween 2018, s katerimi boste izvirno okrasili dom shutterstock_744175093 Več ljudi umre zaradi snemanja selfijev kot napadov morskih psov shutterstock_394740760 11 misli, ki jih ima vsak izmed nas, ko se zbudi z nekom v svoji postelji Je to sanjska služba? Ženska služi z iskanjem imen za lake Je to sanjska služba? Ženska služi z iskanjem imen za lake · · · · ·