uTorrent
V zraku · tehnologija

Do zdaj ste morali za prenos datotek torrent na svoj računalnik namestiti brezplačen program uTorrent, ki je najbolj priljubljen odjemalec za prenos in izmenjavo datotek torrent na spletu. Zdaj to ne bo več potrebno, saj jih bomo že kmalu lahko prenašali kar znotraj spletnega brskalnika.

Aplikacija uTorrent se seli v brskalnik. Najbolj priljubljen odjemalec za prenos in izmenjavo datotek torrent  slovi po nizki porabi trdega diska in pomnilnika, mesečno pa ga uporabi okoli 150 tisoč spletnih uporabnikov.

PREBERITE ŠE: Pametna ura ZeTime – križanka klasične ročne in pametne ure

Ker pa vse več uporabnikov do spletnih storitev dostopa prek brskalnika, je oče uTorrenta Bram Cohen napovedal, do bo mogoče uTorrent v prihodnje uporabljati neposredno v spletnem brskalniku, kar hkrati pomeni slovo aplikacije in posodobljen uporabniški vmesnik. Kateri spletni brskalniki ga bodo podpirali, še ni znano, gotovo pa bosta med njimi Google Chrome in Mozilla Firefox.

Pametna ura ZeTime Pametna ura ZeTime – križanka klasične ročne in pametne ure Google Earth Novi Google Earth – 3D-vodeni ogledi po svetu v udobja doma Google Photos Nič več tresočih videoposnetkov: Google Foto postal mojster stabilizacije videoposnetkov Hibridni fotoaparat Fujifilm Instax Square SQ10 Hibridni fotoaparat Fujifilm Instax Square SQ10 – polaroid in digitalni fotoaparat v enem · · · ·