Utrip: CITY CHEF kuharska akademija – Dalmatinska kuhinja
Utrip mesta · kulinarika

V sredo smo ustvarjali na CITY CHEF kuharski akademiji. Tokrat nas je navduševala dalmatinska kuhinja!

V dobri družbi ob hrani in izbranih vinih smo tokrat na CITY CHEF kuharski akademiji pripravljali dalmatinske kulinarične dobrote – brancinov carpaccio, mešano buzaro, gratinirane kapesante s kolerabo, fritule s pomarančnim in limoninim sokom ter naribanimi jabolkami … Predstavila pa sta se tudi vinarja: Korta Katarina in Kabola. Uradna voda akademije je bila Jamnica.

Utrip: CITY CHEF kuharska akademija – Dalmatinska kuhinjaOdpri galerijo
recept_1_kostanj_iz_pecice Kostanj iz pečice recept_2_mlinci Domači mlinci dsc_0041 Krof, na katerega se čaka v gneči tudi po eno uro recept_3_rdece_zelje Rdeče zelje · · ·