_AVP8530
Utrip mesta · kulinarika

V okviru naše junijske CITY CHEF kuharske akademije smo se razvajali z lahkimi morskimi dobrotami in svežimi sladicami. Preverite utrip v foto galeriji!

Vse poletje so na naših krožnikih več ali manj lahke in sveže jedi, ki nam jih ponuja narava. Ker zunaj že pošteno diši po poletju, smo v tokratni CITY CHEF kuharski akademiji zavihali rokave in se prepustili izurjenim kuharskim mojstrom iz Kaval Group-a.

Skupaj s chefom Draganom Marjanovičem iz gostilnice Kaval smo pripravili nekaj odličnih morskih specialitet: brancinov carpaccio, morsko buzaro ter testenine z lisičkami in popečenim škampom. Slaščičarski mojster Grega Rode iz slaščičarne in kavarne Lolita nas je pod svojo taktirko vodil pri pripravi rožičevega flana s suhim sadjem ter suffle-ja s svežim sadjem.

Kulinarično popotovanje smo začeli z elegantnim, osvežilnim koktajlom Martini Royale in ob sladici zaključili s slastno penino Martini Asti. Predstavili sta se tudi vinarja: Štokelj in Petrič iz sončnih pobočij Vipavske doline. Uradna voda City CHEF kuharske akademije je bila Jamnica.

Odpri galerijo
486764105 Recept: Poletni zelenjavni vietnamski zvitki 487652643 Recept: Caipirinha – pijača Svetovnega prvenstva Foto: Simpljejest Pri Simpl je jest, zapeljejo z ljubeznivo kulinariko z dežele Foto: Magnum Sladoled z modnim podpisom Dolce & Gabbana · · ·