IMG_1895
Utrip mesta · kulinarika

V okviru naše kuharske akademije smo se zabavali ob pripravi zdrave in okusne prehrane. Preverite utrip v foto galeriji!

Na tokratni akademiji smo se pod budnim očesom kuharja Dragana Marjanoviča iz restavracije Kaval naučili, kako zdravo hrano pripraviti na hiter in zelo okusen način. Pripravljali smo bučkine čolničke, polnjene paradižnike z rikoto v pečici, brancina z zelenjavo, Dragan pa nas je naučil tudi, kako se očisti ribo brez nepotrebnega packanja. S slaščičarskim mojstrom Grego Rodetom iz slaščičarnice Lolita smo dokazali, da so tudi sladice lahko zdrave, le prave sestavine je potrebno izbrati. Pripravili smo smoothieje, “pozitivne” piškote in sladice, pripravljene s pomočjo super hrane Nutrisslim. Med akademijo se je predstavil tudi vinar Piro.

Za pomoč pri organizaciji CITY CHEF kuharske akademije se zahvaljujemo družbam Siemens hišni aparati, Jamnica, Kaval GroupNutrisslim in Vina Blažič.

Odpri galerijo
galerija okusov borut jovan in aljazĚŚ novsĚŚak Teden restavracij, nor kulinarični teden 468738545 Smoothiji, ki preženejo spomladansko utrujenost B9244_26_GemÅse- Enchiladas_ 01 BOSCHEV RECEPT – Zelenjavne enchilade nutella Nutella je zakon! Recept za doma narejeno Nutello! · · · · ·