V arhivu: Muzej naravne zgodovine Smithsonian
V zraku · buzz buzz · V zraku

Muzej naravne zgodovine Smithsonian v Washingtonu skriva največjo zbirko kataložnih referenčnih materialov. Ti pomagajo pri raziskovanju in razumevanju našega planeta, bioloških in kulturnih raznolikosti, evolucijskih procesov in globalnih sprememb.

Tokrat smo pogledali v muzej naravne zgodovine Smithsonian. Skozi desetletja delovanja največjega muzeja na svetu je fotograf Chip Clark dokumentiral muzejske oddelke in skladišča, ki so sicer očem javnosti skriti. Na fotografijah je ujel prav vsako podrobnost, tako da lahko občudujemo dinozavre, mumije, diamante, različne vrste ptičev …

PREBERITE ŠE: Kaj so Steve Jobs, Bill Gates in drugi uspešneži počeli do 25. leta?

Znotraj arhivov so strokovnjaki fotografskemu objektivu Clarka razkrili pisane metulje, skrbno locirane na določenih poličkah; strokovnjak za identifikacijo peres Roxie Laybourne je ujet sredi eksotične zbirke ptičev; fotograf pa je pokukal tudi v ozadje prostora, kjer hranijo ogromne kosti kitov. Poglejte, kaj prikazujejo spodnje fotografije.

Oddelek za botanikoOdpri galerijo
Borderline, Frontiers of Peace: meje Evrope Borderline, Frontiers of Peace: takšne so meje med državami v Evropi danes Trik z žogico in ogledalom Posnetek z žogico in ogledalom, ki si ga ne boste znali pojasniti Podzemne sobe Borderlife: skrivne podzemne sobe Taylor Swift v Applovem oglasu za Apple Music Taylor Swift v Applovi reklami pogrne na celi črti!