ezgif.com-webp-to-jpg (2)
Utrip mesta · destinacija

Puščave običajno ne spadajo med najbolj priljubljene počitniške destinacije, kar pa se lahko kaj kmalu spremeni. Vsaj če sklepamo po novem hotelu, ki je zrasel v osrčju največje slane puščave na svetu …

Futuristični hotel Kachi Lodge se nahaja v slani puščavi Salar de Uyuni, ki jo najdemo na zahodu Bolivije. Ravno pokrajino bele barve obdajajo številne gore.

Letovišče, ki na prvi pogled spominja na vesoljski tabor, je sestavljeno iz bivališč, podobnih igluju.

Domovi, ki izkoriščajo sončno energijo, so postavljeni na lesenih platformah. Obiskovalcem ponujajo zasebno kopalnico in posteljo za dve osebi, iz katere si je mogoče podrobno ogledati nenavadno okolico. Za pripravo bolivijskih specialitet bo poskrbela restavracija Gustu.

Turisti ne bodo imeli veliko časa za počitek. Že v jutranjih urah bo namreč na sporedu pohod do otoka, prekritega s kaktusi. Zatem se bo vodena skupina odpravila do vasi Coquesa, kjer jo bodo pričakale mumije. Pravi pustolovci si bodo gotovo želeli ogledati tudi krater vulkana Tunupa.

Za dve nočitvi v hotelu Kachi Lodge bo treba odšteti 1.980 $ (1.735 €). Če ste še vedno prepričani, da želite svoje naslednje počitnice preživeti v puščavi, lahko več o ponudbi izveste tukaj.

Galerija – Hotel Kachi Lodge

Kachi LodgeOdpri galerijo

norbert-von-niman-367468-unsplash 5 destinacij, ki jih moraš obiskati, če potuješ sama Osupljivi kraji, ki so nekoč bili potopljeni, a so danes vidni Osupljivi kraji, ki so nekoč bili potopljeni, a so danes vidni Nova Zelandija Top 10: čarobni kraji, kjer je zvezdnato nebo najlepše Palazzo Versace Najlepše hotelske avle na svetu · · · ·