Victoria's Secret (Un)Dress Code
Utrip mesta · moda · ženska moda

Modna blagovna znamka Victoria’s Secret je nedavno predstavila zapeljivo kolekcijo spodnjega perila (Un)dress Code, ki ga je označila tudi za vrhnje oblačilo. Pri tem je naletela na številne kritike in pod plazom opazk o neprimernosti kolekcijo umaknila, pri ekipi Buzz Feed pa so preverili, ali so ti kosi res neprimerni za nošenje v javnosti kot vrhnje oblačilo. Preverite odzive ljudi.

Spodnje perilo znamke Victoria’s Secret je tako seksi, da bi si ga težko predstavljali kot vrhnje oblačilo. A prav to je poskušala ta priljubljena znamka storiti s kolekcijo (Un)dress Code, ki jo je predstavila avgusta 2016.

Kolekcija spodnjega perila (Un)dress Code je bilo zasnovano tako, da lahko njene kose, med katerimi so modrček, krilo, oblekica, oprsnik, dva braletta in bodi, nosite tudi kot vrhnje oblačilo. Kar nekaj teh kosov je izdelanih zgolj iz čipke, zato je marsikdo podvomil v primernost nošenja tega perila kot vrhnje oblačilo.

PREBERITE ŠE: Viktorijini angelčki posneli vroč videospot za pesem Can’t Stop the Feeling

Ker je Victoria’s Secret naletela na številne kritike, češ da postavlja ne le neprimerne pač pa tudi nerealne trende za mnogo žensk, je znamka kolekcijo umaknila s spletne strani, čeprav je posamezne kose še vedno mogoče naročiti. To je izkoristila ‘buzzfeedovka’ in v javnosti preverila, ali so bili ljudje preveč kritični in konservativni in ali njihovi komentarji o neprimernosti vzdržijo.

Oglas vs. resnično življenjeOdpri galerijo

Kolekcija Lisca Selection 2016 Lisca Selection je vroče perilo za vročo jesen in zimo. Ste dovolj drzne? ženske hlačne nogavice 2016 Top modne ženske hlačne nogavice 2016, s katerimi boste blestele najlepše clutch torbice 2016 Uredniški izbor: najlepše torbice “clutch” 2016 ŽENSKE ROKAVICE, ŠALI, POKRIVALA 2016 Ženske rokavice, šali in pokrivala 2016: da vas to zimo ne bo zeblo · ·