Mipel - TheBagshow _mg_4811
V zraku · shopping

Odslej bodo tudi Slovenke lahko blestele v stilu Paris Hilton. Verigi njenih 44 trgovin po vsem svetu se je septembra s spletno trgovino pridružila tudi Slovenija.

Paris je blagovno znamko, Paris Hilton Handbags & Accessories, ki ponuja prvenstveno torbice, denarnice, toaletne torbice in ovitke za tablice, ustanovila leta 2005. Pri kolekcijah črpa navdih iz lastnega življenja in sloga, tako aktualna kolekcija žari v živahnih barvah, nagovarja pa ženske, ki želijo biti v vsakem trenutku pripravljene za popoln izgled.

Kot je Paris je povedala v pogovoru z Domnom Kovačičem, direktorjem Paris Hilton Handbags & Accessories za Slovenijo: »Ženske po vsem ponosno nosijo torbice, ki jih nosim tudi jaz, ker so lepe in pristajajo k vsemu ter dajejo to, kar si ženske želimo: glamuroznost in seksi privlačnost.«

Odpri galerijo
Desigual - multi store v Ljubljani Desigual – multi store v Ljubljani 168730145 Ženski izbor za jesensko nakupovanje moska-moda-cover Moda jesen 2013 – Moški predlogi za šoping ops-cover Nagradna igra: Bodi v trendu z modno zapestnico OPS!