Restavracija Antonio Ferrar
V zraku · buzz buzz

Če imate lepo vzgojenega otroka, potem se vam v restavraciji Antonio Ferrari v italijanski Padovi obeta popust.

Tekanje okoli mize, vlečenje prtov, plezanje po stolih, kričanje in igranje s hrano so pogosti prizori za mizo v restavracijah, kjer starši obedujejo z majhnimi otroki. Toda če so vaši otroci lepo vzgojeni in se držijo osnovnega bontona, vam restavracija v Padovi Antonio Ferrari obljublja popust.

PREBERITE ŠE: Slovenski McDonald’s s svežo močjo v restavracijah – upokojenci!

Lastnik restavracije Antonio Ferrari je prepričan, da se bodo otroci lepše vedli, če se bodo starši bolj potrudili, in kaj je boljša spodbuda za to kot finančna spodbuda v obliki popusta. 5-odstotni popust družini pripada za celoten znesek, a le, če otroci med obedovanjem ne motijo drugih gostov. Vse skupaj je sprožila družina, katere otroci so se med obiskom omenjene restavracije vedli zgledno, in ko jih je pričakal račun z omenjenim popustom, ga je objavila na spletu in v hipu je postala viralna uspešnica.

Galerija – italijanska restavracija Antonio Ferrari

Restavracija Antonio FerrarOdpri galerijo

zarote Najbolj nore teorije zarote JFK ima terminal za živali ARK: Newyorško letališče JFK bogatejše za terminal za živali Lego kocke Uganete, koliko različnih kombinacij ponuja šest kock Lego? Playboy vrača goloto na prvo stran V Playboy se vrača golota – nagice bodo ponovno krasile naslovnice · · · ·