BTC Izziv
V zraku · buzz buzz

Čeprav smo šele zakorakali v pomlad, marsikdo že odšteva dneve do poletja. Marca se je zato v BTC City Ljubljana že drugo leto zapored začela edinstvena akcija Millenium Izziv. Štirje izzivalci se tri mesece pod strokovnim vodstvom četverice trenerjev v Športnem centru Millenium in Fitnes kliniki v Atlantisu pripravljajo na aktiven vstop v poletje. Vzporedno s programom tedensko poteka tudi nagradna igra Premagaj izzivalca.

V BTC City Ljubljana že drugič poteka akcija Millenium Izziv, v kateri se kvartet izzivalcev, med njim igralka Ana Dolinar Hribar, tri mesece pod budnim očesom štirih trenerjev v Športnem centru Millenium in Fitnes kliniki v Vodnem mestu Atlantis pripravljajo na aktiven in zdrav vstop v poletje. Vzporedno s programom tedensko poteka tudi nagradna igra Premagaj izzivalca, v kateri si lahko obiskovalci spletne strani btc-city.com/izziv priborijo privlačne nagrade.

PREBERITE ŠE: Naše telo je polno dokazov o evoluciji

Millenium Izziv je celosten program. Čeprav traja ”le” tri mesece, je njegov namen trajna sprememba življenjskega sloga udeležencev. Vsak letošnji izzivalec (to so Ana Dolinar Horvat, Barbara Zalar, Matic Marolt in Primož Erjavec) si je zato pred začetkom programa zastavil osebni cilj: oblikovati telo, zmanjšati telesno težo ali pridobiti mišično maso. Program treningov poteka od marca do junija, in sicer povprečno 5-krat tedensko. Pripravljajo ga Matej Bunderla, Vid Koblar, Urška Dolinšek in Damjan Verhovc, ki so zadolženi tudi za ustrezne jedilnike. Velik poudarek akcije je namreč tudi na ustrezni prehrani, izzivalci pa se v tem času podučijo tudi o pravi izbiri živil in načinu njihove priprave. Ekološka trgovina Vita Care pa jim je izročila košarice bio izdelkov. Izbrana dvojica izzivalca in trenerja tedensko demonstrira izvedbo ene vaje, ki jo lahko vsak izvede doma in se s tem prepriča, ali lahko nadkrili udeleženca Millenium Izziva. Tedenske preizkušnje so objavljene na spletni strani btc-city.com/izziv. Po koncu akcije bodo udeleženci izvedli meritve in rezultate primerjali z rezultati z začetka programa. Spremljate jih lahko prek Facebooka (#MilleniumIzziv).

Bunderla_2016 0038 Postani Ni panike obraz Napačne napovedi Napovedi tehnoloških vizionarjev, ki so se izkazale za popolnoma napačne Zaročni prstani skozi čas Poroka 2016: kako so se zaročni prstani spreminjali skozi čas iPhone 5S in SE iPhone potegavščina: ljudje ne ločijo med modeloma iPhone SE in 5S ·