hogwarts
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · destinacija

Oboževalci Harryja Potterja, veselite se! Avgusta letos se v gradu Herstmonceux v vzhodnem Sussexu v Veliki Britaniji odpira prava Bradavičarka, kjer se boste lahko učili čarovniških spretnosti!

Bothwell School of Witchcraft bo svoja vrata odprla 11. avgusta letos, in sicer v gradu Herstmonceux v vzhodnem Sussexu v Veliki Britaniji. Da boste lahko prestopili prag prave Bradavičarke, sprejemno pismo ne bo potrebno – dobrodošli so tako mojstri kot tudi novinci nad 18 let.

PREBERITE ŠE: Čudoviti minimalistični tatuji za ljubitelje Harryja Potterja

Med 11. in 13. avgustom bodo poskrbeli za pravo ‘pottersko’ izkušnjo: učenci bodo razdeljeni v različne hiše (ne Slytherin, ne Slytherin …), se učili čarovniških trikov, bivali v gradu iz 15. stoletja, kjer bodo dobili tudi vse obroke, tekmovali proti drugim hišam in praznovali na šolskih banketih.
Izkušnja seveda ni najbolj poceni. Za tri dni bo treba odšteti med 470 in 530 evri, karte pa bodo naprodaj prek Kickstarterja, ki ga bodo ‘zaštartali’ 28. marca.

YouTube v številkah YouTube v številkah: miljarda ur ogledov dnevno! sexdoll Lumi Dolls: prvi bordel s seks lutkami na svetu McDelivery McDelivery – McDonald’s že kmalu z dostavo na dom Varanje Pari pojasnijo, kaj je zanje varanje – kaj pa je varanje za vas? · · · · · · ·