vaja za raven trebuh
Utrip mesta · zdravje & lepota

Lepo, napeto telo, so sanje mnogih ljudi, a nekaj, s čimer se nas lahko (pre)malo pohvali. A tudi za to obstaja rešitev. Pravzaprav precej preprosta. Maščobo s predela trebuha in pasu lahko kurimo tudi z vajo, ki nam bo vzela le minutko. Tukaj je preprosta vaja za raven trebuh!

Kaj potrebujete?

  • brisačo
  • dobro voljo

Preprosta vaja za raven trebuh:

1. Postavite se v ravno držo z nogami in rameni v enaki širini. Primite oba konca zvite brisače in jo pred sabo navpično raztegnite. Ne da bi zrahljali ali zmanjšali prijem, premaknite obe iztegnjeni roki v desno, nato navzgor in v levo.

2. Ob spremembi položaja rok (glej fotografijo) obrnite gibanje v nasprotno smer.

3. Z gibanjem rok bi morali ustvariti osmico. A zapomnite si: noge naj se čim manj premikajo, tudi z boki ne migajte preveč.

PREBERITE ŠE: Fit do poletja: če vajo plank izvajaš vsak dan, se zgodi tole!

Vajo si lahko ogledate v videoposnetku:

Ta vaja bi morala vzeti eno minuto, dva do štirikrat na dan, sčasoma pa lahko vajo podaljšate na dve do tri minute. S tem bodo delale  poševne trebušne mišice in hrbtne mišice, prav tako pa se bodo krepile mišice rok. Kaj torej še čakate?


Lepotni trendi 2017 – umazan obraz Moški lepotni trendi 2017: v modi je umazan obraz BeFunky Collage Lepotni trend 2017: bo t. i. negativni prostor najbolj vroč lepotni trend 2017? kelly-sikkema-IE8KfewAp-w-unsplash To so prava leta za materinstvo! Je ugotovila znanost! Manny Gutierrez Novi obraz znamke Maybelline je … moški! · · · ·