Valentinovo: 5 ‘pravih moških’ daril, s katerimi bo obseden.
V zraku · buzz buzz

Valentinovo je pred vrati in vsi tisti, ki imate radi ta dan, zagotovo razmišljate o nakupu darila za svojo boljšo polovico. Vsaka ženska ve, da je za moškega težko nakupovati, zato so tu moška darila po naši uredniški izbiri, ki ga bodo razveselila, ker so prava moška.

Če ima tvoj partner rad tehnologijo, modo ali šport, so tu moška darila, s katerimi ga lahko presenetite za valentinovo.

ŽEPNI PRINTER

Če ima tvoj partner rad starinske stvari in fotografijo, je potem odlična naprava, s katero ga lahko presenetite, žepni printer, ki ga poveže s telefonom.

PAMETNI ASISTENT

Živimo v sožitju s sodobno tehnologijo, vsi jo uporabljamo, zato lahko svojemu dragemu olajšate življenje s kakšno pametno napravo, kot sta Google Home ali Amazon Echo.

(PAMETNA) ROČNA URA

Dobre ure se noben moški ne bo branilKlasična ura je zadetek v pravo tarčo, a pametna ura ga bo verjetno bolj navdušila. Preverite, ali bolj prisega na klasiko ali modernost.

PAMETNI BRIVNIK

Pametni brivnik je odlično darilo za vsakega moškega, ki ceni dobro britje. Verjetno je tudi vaš dragi kdaj tožil, da mu to opravilo ni ravno ljubo, a zdaj bo postalo. Verjemite!

PRENOSNI (MAJHNI) ZVOČNIK

Če tvoj moški ima rad dober zvok, je potem ideja o dobrih zvočnikih ODLIČNA. Na trgu je več različnih ponudnikov, za začetek ga lahko presenetite s prenosnim zvočnikom, kot sta Bose ali JBL.

PERSONALIZIRANO DARILO

Marsikateri moški ima rad personalizirane stvari ‒ potem ga presenetite s kakšno stvarjo, za katero veste, da bi jo želel imeti in jo seveda personalizirajte. Za tiste, ki ste bolj drzne, je rešitev tu ‒ personalizirane spodnjice!

Je skrivnostna. Vsi jo občudujejo: takšna je ženska, ki ima ‘tisto nekaj’ Puščava Al Qudra Dronestagram: najboljše fotografije leta 2018, posnete z droni shutterstock_1243818421 Šolske počitnice 2019: kdaj so zimske, prvomajske in poletne počitnice? Moon selfie je hit na internetu in tudi ti ga moraš narediti. “Moon selfie”: ta sebek je trenutno največji hit in narediti ga moraš tudi ti · ·