Valentinove čestitke
V zraku · buzz buzz

Generične valentinove čestitke, kdo jih potrebuje? Valentinovo je namreč čas, da podarimo nekaj, kar nekomu pove, kako ga/jo imamo radi in nič ni tako “glasno” kot to, kar naredimo sami ali pa to, kar je originalno, posebno in morda celo ščepec komično. Izbrali smo nekaj valentinovih čestitk, ki bodo valentinčkom povedale, kako in zakaj jih imamo radi.

Najlepše, kar lahko storimo za nekoga na valentinovo je, da iz nič ustvarimo naše ljubezenske valentinove čestitke. Lahko se lotimo preprostih origami srčkov (www.parents.com), ki jih po želji opremimo še z ljubezenskim sporočilom, izdelamo male kuverte v katere skrijemo posebno sporočilo za našo posebno osebo (inhonorofdesign.com), pošljemo origami poljub (www.homemade-gifts-made-easy.com) ali pa izdelamo čisto svojo valentinovo čestitko (www.dandee-designs.com in ideasforcards.com).

Za tiste, ki pa še ne vemo, kako točno bomo definirali naše razmerje in kakšno valentinovo čestitko poslati ali podariti osebi, pa smo pripravili nekaj čestitk, ki bodo v pomoč pri “definiciji” razmerja. Hkrati pa lahko te valentinove čestitke brez skrbi podarimo tistim, ki imajo smisel za humor in vedo, da se pod kupom humorja in morda kdaj pa kdaj tudi sarkazma, skriva prava ljubezen.

PREBERITE ŠE: Ideje za darila: Izvirna darila za valentinovo zanjo in zanj

Oglejte si valentinove čestitke v galeriji.

Valentinove čestitkeOdpri galerijo
PicMonkey Collage Smešni psi, ki ne obvladajo skrivalnic laptop-typing Kako napisati dober življenjepis – cv Tajvan Najlepše “cvetoče” ulice na svetu Photo by Renato Abati from Pexels Tako lahko se noro zaljubiš v zgolj 45 minutah? ·