Valentinovo: ženska darila, ki dokazujejo, da ti veliko pomeni.
V zraku · buzz buzz

Valentinovo je čas, ko svojim najbližjim izkažemo privrženost tudi z darili, ker jih pač želimo presenetiti. Naj letošnji dan ljubezni temelji bolj na ljubezni kot potrošnji, in sicer ta ženska darila so drugačna, ker boš z njimi pokazal, da ti veliko pomeni. Ker čustva so tisto, kar najbolj tudi šteje.

Pripravili smo ideje za najbolj prikupna ženska darila, s katerimi boš svojo drago presenetil za valentinovo, veliko pa boš tudi prihranil.

Ogrlica v obliki vrtnice

Nakit je darilo, s katerim jo boš zagotovo presenetil. Ogrlica v obliki vrtnice je najbolj ikoničen vzorec, ki ji ga lahko podarite.

Zvočni zapis glasu

Darilo za valentinovo ni nujno hrana ali nekaj, kar bo vaša draga nosila. Zvočni zapis glasu na sliki, vgraviran v prstanu, naslikan na ovitku za telefon ali kjerkoli drugje je darilo, ki bo vedno ob njej ‒ je resnično nekaj posebnega!

Personalizirane spodnjice

Če ste igrivi, razmislite o spodnjem perilu, predvsem spodnjicah, na katerih boste ‘pustili svojo noto’. Omislite si zanimiv napis, ki vaju bo vedno nasmejal, ko bo imela na sebi te prikupne spodnjice.

Žlica z napisom

Žlica z napisom jo bo vedno spomnila nate ‒ lahko jo bo uporabljala v kuhinji ali kot okras v domu. Izberite napis, ki je ‘vajin’.

Opombe v obliki srca

Za to darilo ne boste zapravili niti centa. Liste za opombe nalimajte na ogledalo ali steno v obliki srčka in nanje napišite prikupna ljubezenska sporočila.

gilette_sf Zakaj je oglas za Gillette ujezil nesigurne moške? Valentinovo: 5 ‘pravih moških’ daril, s katerimi bo obseden. Valentinovo: moška darila, s katerimi bo obseden Je skrivnostna. Vsi jo občudujejo: takšna je ženska, ki ima ‘tisto nekaj’ Puščava Al Qudra Dronestagram: najboljše fotografije leta 2018, posnete z droni · ·