Van Goghova spalnica na Airbnb
Utrip mesta · destinacija

Na spletni tržnici za nastanitve Airbnb lahko najamete sobo, ki je popolna replika slovite van Goghove slike Spalnica, ”portreta” spalnice v Rumeni hiši v francoskem Arlesu. Kopija sobe v slogu slike je v Chicagu, postmodernistično pa jo je opremil Art Institute of Chicago.

V Chicagu lahko najamete sobo, ki je popolna replika arleške spalnice slovitega slikarja Vincenta van Gogha. Soba, ki jo lahko najamete na Airbnb, ni kopija dejanske sobe iz Rumene hiše, pač pa same slike (olje na platnu) in se močno spusti v podrobnosti.

PREBERITE ŠE: Umetniške slike z risanimi junaki v glavnih vlogah

V ZDA se bodo prvič v zgodovini znašle vse tri različice van Goghove znamenite slike spalnice, ki bodo razstavljene v Chicagu skupaj z nekaterimi drugimi deli. V čast zgodovinskega dogodka je Art Institute of Chicago ”odel” sobo v sliko Spalnice, ki je nastajala v letih 1888 in 1889, na Airbnb pa jo lahko najamete za 10 dolarjev na noč. V postmodernistično opremljeni sobi se boste počutili, kot da živite v sliki.

Van Goghova spalnica na AirbnbOdpri galerijo
Kurentovanje na Ptuju Ptujsko kurentovanje sedmi najzanimivejši karneval na svetu! Najbolj mrzli kraji na svetu Najbolj mrzli kraji na svetu Ledena cesta v Estoniji V Estoniji odprli ledeno cesto po zamrznjenem Baltskem morju ddcd78bab70ea205745595a804e7142a1 Oboževalci Harryja Potterja lahko zdaj valentinovo preživite na pravi Bradavičarki! · ·