Motocikel Vanguard Roadster
Utrip mesta · mobilno

Motociklistična družina se je povečala za enega člana. Brooklynski Vanguard je nova znamka motociklov, ki bo na motociklističnem salonu IMS v New Yorku debitirala z atraktivnim motociklom Vanguard Roadster. Če vas spominja na motocikel Confederate P120 Fighter Combat, to ni naključje, saj si z njimi deli V-twin platformo S&S X-Wedge, današnji tehnični vodja podjetja pa je bil nekoč glavni oblikovalec pri znamki Confederate.

Vanguard Roadster je motocikel z drugega planeta. Dvovaljni motocikel se ponaša z maksimalnim navorom 150 Nm, zavorami Brembo, vzmetenjem Öhlins, pnevmatikami Metzeler, LED-žarometi, LCD-zaslonom in zadnjo kamero, ki sliko prenaša na vzvratno ogledalo.

PREBERITE ŠE: BMW HP4 Race: najbolj ekskluziven BMW motocikel bo imel Akrapovičev izpuh

Karoserija je mešanica ogljikovih vlaken (rezervoar za gorivo) in aluminija s pozornostjo za detajle. Vanguard Roadster bo naprodaj leta 2018, zanj pa bo treba odšteti malce več kot 28 tisoč evrov.

Galerija – motocikel Vanguard Roadster:

Motocikel Vanguard RoadsterOdpri galerijo

Mercedes-Benz Digital Light Mercedes predstavil digitalne žaromete, ki lahko projicirajo prehod za pešce Lexus LIT IS Lexus LIT IS – limuzina, prekrita z 41.999 LED-diodami The Flying Passenger - Volvo FH Na Hrvaškem tovornjak Volvo FH za seboj vlekel padalca Novi Suzuki Ignis Novi Suzuki Ignis (2017) – mali križanec velikega srca · · ·