vansvangogh9
Utrip mesta · moda

Van Goghove umetnine s sten so osvobojene in so dobile novo življenje. Zlezle so v modne kose podjetja Vans, njihovi estetski dovršenosti pa ne moremo oporekati. Živela, umetnost, ujeta v modi.

Letošnjim poslovnim sodelovanjem podjetja Vans z različnimi umetniki ne moremo več slediti. Nazadnje so nas presenetili s trendi in igrivimi vzorci za zabavne ljudi, zdaj pa so svoj navdih iskali tudi v umetniških delih Van Gogha.

Z muzejem Van Gogh v Amsterdamu so pripravili modno kolekcijo Vans x Van Gogh Museum, ki uteleša poslanstvo muzeja. Želijo, da življenje in delo Vincenta van Gogha postane dostopno čim večjemu številu ljudi, ki jih lahko njegova umetnost obogati in navdihne.

Vsak kos v kolekciji je bil navdihnjen z eno od štirih del nizozemskega slikarja, in sicer Lobanja, Sončnice, Mandljev cvet in Avtoportret Van Gogha. Poleg številnih čevljev kolekcija vključuje tudi majice, jakne in kape s šiltom.

Od tretjega avgusta boste lahko na Vansovi spletni strani in spletni strani muzeja kupili te osupljive modne kose. Del sredstev od prodaje pa bo namenjen za ohranjanje zbirke Van Gogh. Če ti je njegova umetnost blizu, ti bodo zagotovo tudi ti modni kosi kul.

Galerija slik – Vans x Van Gogh Museum

Van Goghov avtoporter naslikan na čevljih.Odpri galerijo
najbolj kultni modni dodatki 21 najbolj kultnih modnih dodatkov vseh časov Futuristični model copat adidas P.O.D. System Futuristični copati adidas P.O.D. System združujejo nostalgijo z napredkom Hello Kitty x Converse: obsesija z najbolj prikupno muco na svetu se vrača. Hello Kitty x Converse: obsesija z najbolj prikupno muco na svetu se vrača clem-onojeghuo-197847-unsplash Kako cel dan preživeti v visokih petah? · · · · · · · ·