watchman-cover
Kulturni izbor · film

Nova HBO serija Varuhi (Watchmen) se odvija v alternativni sodobni resničnosti v ZDA, kjer so superjunake oblasti izobčile zaradi njihovih nasilnih metod. Serijo si lahko od 21. oktobra ogledate vsak ponedeljek ob 20:00 na HBO in HBO GO.

Izvršni producent serije Varuhi Damon Lindelof (dobitnik emmyja za seriji programa HBO Izgubljeni in Ostali) prinaša nostalgijo izvirnega, istoimenskega subverzivnega stripa, medtem ko skuša v zgodbo vnesti lasten pristop in ideje. Med glavnimi liki so zamaskirani uporniški odpadniki in pregnani superjunaki. Nekateri se združujejo in poskušajo začeti revolucijo, drugi pa jo istočasno poskušajo zaustaviti.

Regina King je na čelu igralske zasedbe v vlogi Angele Abar z dvema maskama: ena je obraz vodilne detektivke pri policiji v Tulsi, druga pa je vloga žene in matere treh otrok. Med igralci serije Varuhi so še Jeremy Irons kot ostareli lord britanskega dvorca, Don Johnson kot načelnik policije Judd Crawford, Jean Smart kot agentka FBI Laurie Blake ter Tim Blake Nelson kot detektiv Looking Glass.

Nagradna: Tri mesečni preizkus HBO GO

Prijavi se na spodnji povezavi ter uporabi VIP kodo – HH5MR – za brezplačen trimesečni preizkus, ter deli ali všečkaj to objavo!

Več o HBO GO:

HBO GO je spletna video streaming storitev, ki ponuja več kot 6000 ur uspešnic in filmov vseh zvrsti ter KIDS odsek z risankami in vsebino za otroke. Celotna vsebina je prevedena in na voljo s slovenskimi in angleškimi podnapisi. Vsi novi uporabniki imajo na voljo brezplačno preskusno različico. HBO GO si je mogoče ogledati na računalnikih, iOS in Android mobilnih napravah in tablicah, na pametnih televizorjih Android, na Playstationu 3 in 4 ter na Chromecastu. Naročnik lahko na svoj račun aktivira do 5 naprav. Za registracijo je potrebna plačilna kartica ali Paypal, storitev pa lahko preko spleta prekličete kadarkoli.


12_wm_102_03262019_mh_0254 Varuhi (Watchmen): nova serija na HBO, ki jo moraš videti lighthouse1018 Noč grozljivk 2019: 12. filmski maraton za noč čarovnic 06d5af14-1392-4f43-a56b-4ded5b71914c-rev-1-JOK-19666_High_Res_JPEG 10+ dejstev o Jokerju, ki naredijo film še zanimivejši Schindler's List Po resničnih dogodkih: 10 filmov, ki so v kinematografiji premikali meje · · ·