shutterstock_763067878
V zraku · buzz buzz

Uh, ozračje se je ponovno segrelo. Potem ko smo ga spoznali v vlogi divjega Khala Droga, se je na velika platna vrnil postavni Aquaman. Največji privrženci Jasona Momoe vedo, da je to topel in srčen moški, katerega um je noro odštekan. In ta fotografija v bikiniju to tudi dokazuje.

Jason Momoa je tisti tip zvezdnika, za katerega se zdi, da ničesar ne prikriva. Na spletnih omrežjih s svojimi oboževalci deli utrinke iz svojega življenja in zdi se, da je do njih precej iskren. A vsi imamo svoje skrivnosti. Če pokukamo v arhive, bomo tam našli Jasonovo umazano perilo!

Pred dnevi je namreč Carmen Electra delila najbolj epski #TBT na Instagramu, ki smo ga kdaj videli. Si predstavljate ta scenarij – mladi Jason ob dveh postavnih ženskah … in odpet zgornji del bikinija, ki prekriva njegove izklesane prsne mišice? Takšen prizor se pač ujema z njegovo odštekanostjo.

Ni prvič, da nas je fotografija Jasona nasmejala in šokirala. Dame, kakšno pa je vaše mnenje o njegovem ‘izgredu‘?


Na svetu živita le dve vrsti ljudi! Kateri pripadaš? Na svetu živita le dve vrsti ljudi! Kateri pripadaš? Bug-Alien-Men-in-Black Kitajska vzgojila superščurka, ki lahko vsak dan poje 50 ton smeti kruto iskreno Kruta, a iskrena dejstva, ki prikazujejo drugačen pogled na družbo, v kateri živimo sarah-jessica-parker-manolo-blahnik Največje napake, ki jih naredimo na razprodajah · · · ·