shutterstock_582763147
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Le kdo se ne spomni mobilne igre Snake, ki je od vas zahtevala, da s kačo poberete bonuse, ki se naključno pojavljajo po zemljevidu? Če ste se nad igro navduševali, imamo za vas odlično novico.

Nokia je ponovno lansirala legendarno igro Snake, v kateri se bo odslej mogoče preizkusiti prek Facebookove tehnologije obogatene resničnosti.

Igra je zaznamovala življenje mnogih ljudi, ki so svoje otroštvo preživljali ob koncu 20. in na začetku 21. stoletja. S pomočjo njene nove različice bodo danes že odrasli posamezniki lahko podoživeli nostalgijo. Veselja ob postavitvi novega rekorda in žalosti ob nesreči z lastnim zadkom se pač ne da nadomestiti.

Namen igre sicer ostaja enak. V nasprotju s klasično različico bodo igralci upravljali kačo, ki bo požirala jabolka. Funkcija Snake Mask z uporabo sprednje kamere na Nokiinih pametnih telefonih igralcem omogoča, da se preobrazijo v kačo, ki jo usmerjajo z obraznimi kretnjami.

Uporabniki bodo svoje veščine prek videoposnetka v živo na Facebooku lahko razkazali tudi svojim prijateljem.

Kako igrati Kačo z uporabo obogatene resničnosti?

1. Odprite Facebook.
2. Kliknite na ikono kamere v zgornjem levem kotu, da odprete Facebookovo kamero.
3. Pomaknite se na masko Kače.
4. Začnite igrati.
5. Zapravite naslednjih 500 ur svojega življenja.

Insta Repeat odkriva, kako se na Instagramu vse ponavlja, kreativnost pa umira. Insta Repeat: na Instagramu se vse ponavlja, ustvarjalnost pa umira Capture-1 copy 5 iger za pametni telefon, ki vam bodo pomagale pregnati dolgčas na letalu wikicompass WikiCompass: kako Wikipedio preobraziti v osebnega vodiča? ryan-franco-263030-unsplash Top 4 aplikacije za nosečnice · · ·