Vaze, ki se zibajo
Utrip mesta · dom

Vaze so običajno statični predmeti. No, razen tisti kratek čas, ko jih prevrnemo s police. A ne vaze, ki jih je zasnoval japonski oblikovalec Keisuke Fujiwara. Te vaze v obliki solze imajo okroglo dno, pa ne zato, da se ne prevrnejo, pač pa, da se nežno zazibajo, ko gostujoči rastlini odpade list ali cvet.

Kaj če bi bile lahko vaze več kot le statičen predmet? Kaj če bi se lahko premikale? Japonski oblikovalec Keisuke Fujiwara je oblikoval prav take. Vaze v obliki solze, ki se nežno zazibajo, ko gostujoči rastlini odpade list.

PREBERITE ŠE: Ligeira: nenavaden stol, ki spominja na geometrijski lik

Vaze so izdelane iz jekla in so prava vizualna terapija. Če se sprašujete, kako lahko stojijo pokonci, je skrivnost v razporeditvi teži znotraj vaze. Vaze s stekleno površino so na voljo v petih barvnih kombinacijah.

Vaze, ki se zibajoOdpri galerijo
Sodobno pohištvo showooma znamke Mustang Pelonio: sodobno pohištvo za znamko obutve Mustang Stone Rug: ''kamnita'' preproga Stone Rug: futuristična preproga iz kamnitega furnirja Pametni hladilnik Samsung Family Hub CES 2016: Samsung Family Hub: pametni hladilnik z zaslonom na dotik Stol Ligeira Ligeira: nenavaden stol, ki spominja na geometrijski lik ·