Eyes-Wide-Shut-058
V zraku · buzz buzz

Menage Life, organizacija za “spolno odprte ljudi”, je v teh dneh predstavila svoj ambiciozni načrt, da podre neuradni svetovni rekord za “največjo orgijo v človeški zgodovini”.

V soboto, 2. junija 2018, vas pri Menage Life vabijo, da pridete (tako ali drugače) na njihov že osmi dogodek Sin City, ki bo potekal v Las Vegasu. Pričakujejo, da bo prišlo in sodelovalo več kot tisoč svingerjev.
Za zdaj pripada največji svetovni rekord za “največjo orgijo v zgodovini” Japonski, kjer se je leta 250 moških in 250 žensk združilo v seksu. A pri Menage Life vztrajajo, da bodo prav oni novi rekorderji.

Da se lahko pridružite, morate kupiti ustrezno vstopnico. Cena za par je okoli 200 evrov, za samske ženske pa okoli 25 evrov. Udeleženci bodo dobili priročna darila: kondome, lubrikante, brisače za roke in razkužila za roke. Organizacija obljublja čist in udoben prostor s točno označenimi prostori, kjer se bodo odlagali odpadki in perilo. Ob prihodu bodo sodelujoči identificirani, prav tako pa bodo podpisali soglasje (“ne” pomeni “ne”, vprašaj, preden se dotikaš, …). Na dogodku bodo tudi varnostniki.
“Zaradi morebitne medijske pozornosti bomo svetovni rekord poskušali podreti z maskami, tako da lahko pričakujete zelo erotično maškarado. Pomislite na film Široko zaprte oči,” še dodajajo organizatorji.
Na žalost na dogodek ne smejo samski moški oziroma moški brez partnerjev.

elijah-o-donell-663102-unsplash Pripravi se, da izveš, koliko časa preživiš na Instagramu tvoja barva pove o tvoji osebnosti več, kot si misliš Oči so ogledalo duše: tvoja barva oči brez napake razkrije tvoj karakter freestocks-org-187367-unsplash Odrasteš šele, ko nehaš kupovati teh 6 stvari badphotos Ljudje delijo slabe “stock” fotografije svojih poklicev … in res so slabe ·