Kako se pravilno obrne rolica toaletnega papirja?
V zraku · buzz buzz

Absurdno se sliši, a tudi za rolico toaletnega papirja veljajo pravila. Preverite, ali jim sledite.

Za marsikatero stvar v gospodinjstvu vemo, kako jo pravilno uporabljati in skrbeti zanjo. A očitno smo že celo življenje narobe obračali rolico toaletnega papirja! Vi morda veste: je njen konec obrnjen navzdol ali navzgor?

Kakšen je torej pravi način za nameščanje papirja?

Pravilno naj bi bilo nameščanje papirja proti sebi, in sicer tako, da je list obrnjen proti vam. Številne študije so pokazale, da na tak način preprečite, da bi se z rokami po nepotrebnem dotikali površine papirja in prenašali bakterije.

Obstaja celo raziskava o povezanosti osebnostnih lastnosti z načinom nameščanja toaletnega papirja na držalo. Izkazalo se je, da so tisti, ki toaletni papir obrnejo proti sebi, dobro organizirani in dominantnejši v primerjavi s tistimi, ki ga obrnejo proti steni – za te velja, da so sproščenejši.

IZ ‘PLASTIČNE JUHE’ NA POVRŠINI OCEANA POTEGNILI 5 TON PLASTIKE IN NAREDILI KITA, KOT OPOMIN ČLOVEŠTVU. Iz ‘plastične juhe’ na površini oceana potegnili pet ton plastike in naredili kita kot opomin človeštvu srce-morja-01 Brainout Escape Room: soba pobega, kot je še niste videli Bi pojedli takšno sladico? Te sladice te bodo resnično zmedle Umetnica pokaže, kako narisati katerokoli stvar, če začnete z risbo zadnjice. Umetnica pokaže, kako narisati karkoli, če začnete z risbo zadnjice · · · · · ·