woman-holding-yellow-petaled-flowers-1547094
V zraku · buzz buzz

“Vedno je pravi čas, da storimo to, kar je prav.” – Martin Luther King

Ni vsak dan dober dan. Vedno boš imel tudi tiste dni, ko ti bodo šli na živce. Tiste trenutke, ki ti bodo resnično zdrobili srce. To ne pomeni, da je kaj narobe s tvojim življenjem. To pomeni, da si živ.

Vedno je pravi čas, da pogledaš na drugo, pozitivno, svetlejšo plat. Ne dopusti, da te posrka tema. Ne dovoli, da si ujet sredi sivine ali celo sredi ničesar. Če ne najdeš svetlobe, bodi sam sebi sončni žarek.

Ali veš, da imaš v sebi sposobnost, da lahko kadarkoli zasiješ v vesolju? Nisi samo nekdo. Si središče svojega sveta. Si unikat.

Včasih je čisto v redu, če nimaš vseh odgovorov. Včasih moraš biti sam s seboj, ko te ljudje bolj izčrpavajo kot navdihujejo. Te ne razumejo in ti vzbujajo dvome.

Vedno je pravi čas, da si pozitiven, da zbežiš od negativnih ljudi. Včasih je v redu, če se soočiš s svojimi strahovi in ​​se naučiš marsikaj novega o sebi. Vključno s stvarmi, na katere nisi ponosen, neprijetnimi resnicami, ki jih skrivaš pred vsemi.

Včasih se je treba soočiti s seboj in si odpustiti. Poglej v svoj odsev v ogledalu in si reci: “Rad te imam. Vedno te bom imel rad, ne glede na vse, bom s teboj. Sprejel te bom, takšnega kakršen si, nepopolno popolnega.”

Včasih si moraš preprosto zlomiti srce in oditi. Odidi, ko spoznaš, da si pozabil nase, ko si ljubil brezpogojno. Ko si dal svoje srce ljudem, ki si tega niso zaslužili. Zdaj je čas, da spet najdeš sebe.

Vedno je pravi čas, da se še bolj ljubiš. Bodi ponosen nase. Si neverjeten posameznik.

Vedno je pravi čas, da odpustiš – sebi. Odpusti vsem okoli sebe. Imej široko paleto razumevanja. Imej napake. Ne prenašaj vse krivde nase. Vedno sta dve strani zgodbe.

Vedno je pravi čas, da zrasteš. Odloži vso prtljago iz preteklosti in pojdi naprej. Naj bodo tvoje brazgotine na srcu zaklad izkušenj.

Čas je, da vzameš vse svoje ranjene, pozabljene koščke nazaj in jih pričneš imeti ponovno rad. Zdaj je čas, da se spomniš, kdo si bil, preden si vsak majhen del sebe dal nekomu drugemu in izgubil svojo vrednost.

Včasih moraš biti sam z vesoljem, da se lahko naučiš, kako je biti svoje lastno vesolje!

nasa parfum1 Parfum NASA Eau de Space: tako diši vesolje! Gorgeous-Australian-Sudanese-Model-Looks-Like-A-Real-Life-Barbie (2) Je to najlepše dekle na svetu? Čudovita avstralsko-sudanska manekenka, ki je videti kot živa barbika 278342_2 Bizarno! Popolni neznanci so spoznali svoje dvojnike, ki so identični! anastasiya-pavlova-Q7TBxnqTChU-unsplash2 Nekatere vrednote so večne: 7 značilnosti resnično kulturnih ljudi · · · ·