cover_Lacoste
Utrip mesta · moda

“Bila bova le ti in jaz. Bila bova vse, kar sva od nekdaj sanjala”. V takšnem romantičnem tonu nas popelje najnovejši oglas Lacostove kampanje “Life is a Beautiful Sport”.

Vsi se spomnimo tistih prvih zaljubljenih trenutkov. Polni sladkih pričakovanj. Naelektrenih dotikov. Sramežljivih pogledov. In prvega koraka! Poljuba, ki nas ponese v omamne višave. Tudi TV oglas Lacostove kampanje “Life is a Beautiful Sport”, ki ga je naredila francoska agencija BETC z naslovom “The Big Leap” se zgleduje po podobni zgodbi, uprizorjeni s strani Paula Hamyja in Anne Brewster, kjer moški z velikim skokom tvega vse, da uresniči sanje svojega življenja. Udarni Flume remiks pesmi “You & Me” britanskega dvojca Disclosure ju tako na valu močnih čustev skupaj popelje proti bleščeči prihodnost.

Lacostovo kampanjo za pomlad/poletje 2014 spremjajo tudi tiskani oglasi fotografa Jacoba Suttona, ki v visokoleteči urbanosti z osrednjo zvezdo TV oglasa in manekenko Kati Nescher slavijo življenje.

Celoten oglas si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.


V ŽIVO: Drevi ogled modne revije Hugo Boss na newyorškem tednu mode V kakšna oblačila se bo letos odel Missonijev moški? Zara TRF Kampanja, ki pričara boemsko poletje Modni dodatki na newyorškem tednu mode Najbolj ekstravagantni modni dodatki newyorškega tedna mode · · ·