Nosečnost
V zraku · buzz buzz

Kako zelo različna je lahko nosečnost! Po spletu je zakrožila fotografija Chontel Duncan in Natalie Smith, ki sta, če verjamete ali ne, na njej v istem mesecu nosečnosti!

Na videz bi dejali, da se je Chontel Duncan (dekle ne levi) vživela v nosečnost Natalie Smith (na desni). A v resnici sta dekleti na fotografiji v istem obdobju nosečnosti. Chontel je po profesiji fitnes model in bivša miss Universe Avstralije, na fotografiji pa je v 21. tednu nosečnost. Natalie na drugi strani je bila tedaj v 24. tednu nosečnosti in je nosila svojega tretjega otroka.

PREBERITE ŠE: Kako biti bolj srečen, ko si v dvajsetih letih?

”Vsaka ženska je med nosečnostjo videti drugače, kar pa ne pomeni, da ena dela kaj narobe ali na nezdrav način. Obe nosiva zdrava otroka in nosečnost poteka brez zapletov,” se ji je zapisalo na Instagramu, kjer dokazuje, da ima nosečnost številne oblike.

Številni so sicer kritizirali Duncanovo, ker trenira med nosečnostjo, a zdravniki tega ne odsvetujejo, če so stvari v mejah normale.

Banner_Kuhamo_z_Olimpijci_Foto Nagradna igra: kuhajte z olimpijci Senčenje oči s pop-kulturnimi referencami Senčenje oči s popkulturnimi referencami Ljudje, ki so hoteli polniti svoj telefon za vsako ceno Ljudje, ki so želeli za vsako ceno polniti baterijo svojega telefona 3D umetnine Uttaporn Nimmalaikaew: 3D-slike na mrežasti tkanini ·