Katy-Perry-Roll-On
Utrip mesta · zdravje & lepota

Zdi se, da je nanašanje dezodoranta nekaj najbolj preprostega, a po vseh teh letih se je izpostavilo, da ga očitno ne nanašamo pravilno. Sodeč po teh štirih napakah, bomo morali drugače uporabljati ta higienski pripomoček.

1. Nanašate dezodorant na mokro kožo

Morda menite, da je nanašanje dezodoranta v trenutku, ko stopite izpod tuša, najboljši način, da preprečite slab telesni vonj. Toda koža dezodoranta ne more absorbirati, če je vlažna. Da bi dosegli najboljše rezultate, uporabite antiperspirant na popolnoma suhi koži.

2. Nanašate dezodoranta zjutraj

Dezodoranta domnevno ne bi smeli nanašati zjutraj, ampak pred spanjem. Tako se bo v celoti posušil. Čez noč ga pustimo, zjutraj pa si pazduhe umijemo in ostanek dezodoranta odstranimo z milom in vodo.

3. Ne pustite, da se dezodorant posuši

To je očitno zelo pogosta težava. Če se vam mudi, lahko s sušilcem za lase (v nastavitvi za hladno pihanje), pospešite sušenje.

4. Prepogosto nanašamo dezodorant.

Če uporabljate dober dezodorant, potem ni potrebe za vsakodnevno nanašanje. V tem primeru si dezodorant nanesete štirikrat pod vsako pazduho (2 potega gor, 2 potega dol) maksimalno dvakrat na teden.

59b0f448d85b08.49053914 Collistar in Illy: kolekcija ličil, posvečena kavi Medium-Behind the Scenes 3 Prestižna kolekcija ličil Claudia Schiffer Make Up Ne pozabi, cilj je, da s partnerjem prideš do dogovora 7 super simpl trikov, kako nos odmašiti po naravni poti IMG_6047m (1) Aroma ustvarjalnica v Ljubljani · · ·