Ali veš, zakaj se uporablja ta del embalaže za McDonaldsov krompirček?
V zraku · buzz buzz

Življenje je pač takšno, nenehno se učimo.

Včasih se zgodi, da neko stvar uporabljamo na določen način, zato si sploh ne predstavljamo, da bi jo lahko uporabljali tudi drugače, PRAVILNO. In na žalost znova smo ugotovili, da smo celo življenje živeli v zablodi in za to je kriv moški, katerega razkrije je dobesedno zrušilo splet.

Tudi, če ne jeste v verigi s hitro prehrano McDonald’s, ste gotovo poskusili njihov krompirček, ki ga zapakirajo v posebno embalažo. Na družbenem omrežju Twitter je tako nek uporabnik objavil fotografijo, na kateri je prikazano, zakaj se v resnici uporablja del embalaže za McDonaldsov krompirček.

Vsi smo mislili, da je embalaža zgolj shramba, ki jo po tem, ko pojemo krompirček, zavržemo. A ni res! Daljši del na embalaži je namenjen shranjevanje kečapa. Ko vidite spodnjo fotografijo, na kateri je prikazano, kako ta stvar dejansko deluje, bo vaše življenje dobilo novo dimenzijo.

Kako boste od danes naprej jedli krompirček?

Takšni tatuji bodo priljubljeni v letu 2019. Takšni tatuji bodo priljubljeni v letu 2019 Oni so ponosni na svojo drugačnost: seksi moški, ki se požvižgajo na lepotna pravila Oni so ponosni na svojo drugačnost: seksi moški, ki se požvižgajo na lepotna pravila Surova resničnost: takšni bi bili zvezdniki, če ne bi bili slavni Surova resničnost: takšni bi bili zvezdniki, če ne bi bili slavni bill gates Bill Gates ima pod palcem 96 milijard dolarjev, kako jih zapravlja? ·