Kako pravilno jesti burger?
Utrip mesta · kulinarika

Veste, kako pravilno jesti burger? Se tudi vam dogaja, da vam priloga uhaja iz burgerja? Potem burger definitivno jeste narobe! Naučite se pravilno jesti burger enkrat za vselej!

Kako pravilno jesti burger? Tudi vam priloga in drugi dodatki bežijo iz objema kruhove bombice? Naučite se jesti burger tako, kot se spodobi! Čeprav ste ga celo življenje jedli narobe, pa ni prepozno, da osvojite pravo tehniko.

PREBERITE ŠE: Čemu je namenjena odprtina v žlici za testenine?

Kako torej pravilno jesti burger? Najprej morate burger obrniti na glavo, da je ovalni del na dnu in ploski del na vrhu. To ima vsaj dve prednosti. Burger pojeste bolj enakomerno, kar pomeni, da vam na koncu ne ostane zgolj kruh, pa tudi sestavine tako zelo ne silijo ven. Gre za znanstveno preizkušeno tehniko, ki pa ima še en ključni del, ki vodi do manj packastega ”obračuna” z burgerjem. Večina nas burger uživa tako, da spodnji del držimo zgolj s palcema, preostali prsti pa so zgoraj. Pa saj ne stiskamo zobne paste iz tube! Nič čudnega, da sestavine kar bežijo ven. Če pa na spodnjo stran preselimo še mezinca in s srednjimi prsti držimo zgornji del kot do zdaj, vzpostavimo ravnotežje in v burgerju zadržimo mnogo več dodatkov. Da zadeva deluje, si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

Veste, kako pravilno jesti burger?

Burgerizza Burgerizza – pregrešni cheeseburger s picama namesto štručke Natur aktiv_izdelki Hoferjeva lastna bio blagovna znamka Natur aktiv v novi preobleki Sladoled z okusom kostne juhe. Sladoled z okusom kostne juhe – najbolj nenavaden okus sladoleda na svetu? Najdražja slovenska voda ROI – Roitschocrene ROI – Roitschocrene: najdražja slovenska voda stane več kot steklenica vrhunskega vina! · · ·