Vetements x Levis
Utrip mesta · moda · ženska moda

Modno trendi postajajo vse bolj drzni in drzni. Tudi kavbojke imajo nešteto takšnih in drugačnih izpeljank, a kar sta pripravili znamki Vetements in Levis, ni za vsakogar. Kavbojke namreč ne opravljajo svoje osnovne naloge, saj iz njih kuka vaša zadnjica.

Kavbojke z zadrgo na zadnji strani so plod sodelovanja francoske modne znamke Vetements in legendarne ameriške znamke Levis. Zadrga gre po sredinskem šivu. Če je ta odprta, kažete obe ritnici oz. spodje perilo, ki ga nosite.

PREBERITE ŠE: Moške kopalke 2017: letos bodo ‘in’ krajše in ožje kopalke

Seveda je lahko zadrga le okras, a še vedno gre za zanimiv dodatek, ki sodi v rubriko drznih modnih potez. Bi nosili takšne kavbojke? Datum izida kolekcije kavbojk, del katere bodo tudi kratke džins hlače, še ni znan.

Galerija – Vetements x Levis:

Vetements x LevisOdpri galerijo
lepotni trendi 2017 Lepotni trendi 2017: zdaj so ‘in’ obrvi v obliki ptičjih peres Jeff Koons x Louis Vuitton Jeff Koons x Louis Vuitton: znamenite umetniške slike na znamenitih torbicah ženske frizure 2017 geode Ženske frizure 2017: “geode” lasje – živahne barve, ki se skrivajo med naravnimi lasmi ženske kopalke 2017 Ženske kopalke 2017: letos bodo ‘in’ kopalke iz osemdesetih · · · ·