Jasmine Tookes in modrček Fantasy Bra.
Utrip mesta · moda · ženska moda

Pri Victoria’s Secret so razkrili modrček Fantasy Bra, ki ga bo na modni reviji Victoria’s Secret Fashion Show 2016 nosila manekenka Jasmine Tookes, ki je v tej vlogi nasledila Lily Aldridge. Modrček je vreden kar tri milijone ameriških dolarjev, v živo pa bo prvič na ogled na modni reviji v Parizu.

24-letni Jasmine Tookes je pripadla čast, da na bližajoči se modni reviji Victoria’s Secret Fashion Show 2016, ki bo prvič potekala v Parizu, nosi znameniti modrček Fantasy Bra.

Tega je tokrat izdelal oblikovalec nakita Eddie Borgo, vanj pa so vložili kar 700 ur dela. Izdelan je iz devet tisoč dragocenih kamnov, poleg diamantov in smaragdov pa ga krasi tudi 18-karatno zlato. Vreden je kar tri milijone ameriških dolarjev.

PREBERITE ŠE: V javnosti je nosila spodnje perilo Victoria’s Secret, ki se je promoviralo tudi kot vrhnje oblačilo

Fantasy Bra je prva nosila Claudia Schiffer leta 1996, Jasmine Tookes, ki je angelček eno leto, pa je 22 izbranka znamke Victoria’s Secret, ki ji je pripadla čast nositi znameniti modrček. Najdražjo različico modrčka so izdelali leta 2000, nosila pa ga je Brazilka Gisele Bündchen. Vreden je bil kar 15 milijonov dolarjev.

Leta 2014 sta ga prvič v zgodovini nosili kar dve manekenki, in sicer Adriana Lima in Alessandra Ambrosio. Tookesova novice, da bo prav ona tista, ki se bo na modni reviji Victoria’s Secret Fashion Show 2016 sprehodila s tem prestižnim modrčkom, ki so ga v preteklosti poleg naštetih nosile manekenke, kot so Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Marisa Miller, Tyra Banks, Heidi Klum in Karolina Kurkova, ni smela izdati skoraj pol leta.

Po modni pisti v Parizu se bodo letos sprehodili naslednji angelčki – Adriana Lima, Jasmine Tookes, Elsa Hosk, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Josephine Skriver, Romee Strijd, Martha Hunt, Taylor Hill in drugi obrazi.

Galerija – Jasmine Tookes z modrčkom Fantasy Bra:

Jasmine Tookes in modrček Fantasy BraOdpri galerijo
naslovna-fotka-1000x500px-Lisca-Selection-Emotion (1) Nagradna igra Lisca: Podarjamo komplet spodnjega perila Lisca Selection katerih ženskih oblačil moški ne marajo Katerih ženskih oblačil moški ne marajo? max and co miss juno torbice MAX&Co. Miss Juno: torbice, ki se jim ni mogla upreti niti Olivia Palermo ženske zimske jakne 2016 Modne ženske zimske jakne 2016, v katerih vas to zimo ne bo zeblo · · · ·